maandag 17 oktober 2016

Star Wars Leesdagen: nog tot 31 oktober!In 2016 is het in de VS al de vijfde Star Wars Reads Day, dit is een globale gebeurtenis waarin boekhandels en bibliotheken meedoen aan de viering van A Galaxy far, far away en de vreugde van het (Star Wars) lezen. Dit jaar brengen uitgeverijen Meis & Maas en Dark Dragon Books de Star Wars Reads Day naar Nederland en Vlaanderen als de Star Wars Leesdagen. Een hele maand, van  7 tot 31 oktober, Star Wars lezen! En wat nog meer: bij Standaard Boekhandel krijg je bij aankoop van een Star Wars-boek of -strip een uniek collectors item cadeau!
Gestript geeft u alvast een overzicht van de verschillende Star Wars-strips.

Door Elias Jonkers.


Star Wars.

Luke Skywalker en de Rebellen hebben net hun grootste overwinning behaald door het machtigste wapen van het Keizerrijk te vernietigen: de Death Star. Maar het Keizerrijk is nog niet verslagen! Luke, Prinses Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, R2-D2 en de rest van de Rebellenalliantie vechten verder tegen het Keizerrijk. Het plan is om de grootste wapenfabriek van het Keizerrijk op Cymoon-1 te vernietigen. Deze zou volautomatische wapens produceren, maar wat doen al die onschuldige slaven daar dan?


Van de tweede cyclus verschijnt het tweede deel in november. Deel 3 is voor 2017.

Darth Vader.

In deze reeks kun je Darth Vader volgen vanaf het einde van A New Hope. Als gevolg van de vernietiging van de Death Star is Darth Vader in ongenade gevallen bij Keizer Palpatine. Maar als Darth Vader hulp nodig heeft, tot wie kan hij zich dan wenden?
En wie is die piloot die de Death Star heeft vernietigd? Darth Vader moet het weten.


Deel 2 verschijnt in november. Deel 3 is voor 2017.

Miniseries.Journey to The Force Awakens.

De Keizer is dood, Darth Vader is niet meer de gevreesde Dark Lord of the Sith en de tweede Death Star is vernietigd. Krijgt een moegestreden universum eindelijk rust en vrede? Niet helemaal, want het Keizerlijk Leger geeft zich niet zomaar gewonnen.

In The Force Awakens heeft C-3PO een rode arm. Wil je weten hoe hij aan die rode arm komt? Lees het in Star Wars: C3-PO.


Filmspecials.

Ideaal om een jong publiek bekend te maken met de films!


Remastered Filmboeken.

De originele strips uit 1977-1983 opnieuw ingekleurd.


Star Wars Rebels.

Bekend van de animatieserie op Disney.


The Force Awakens leesboek. Voor meer informatie over de titels: http://www.darsilmedia.com/c-3558171/star-wars/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten