vrijdag 27 oktober 2017

Junior Suske en Wiske op Ketnet

Junior Suske en Wiske (voorheen Klein Suske en Wiske) gaat over het bekende duo als vijfjarigen en is bedoeld voor beginnende lezers. In totaal bestaan er zo'n 27 albums. Het nieuws van een animatieserie werd al in 2013 aangekondigd en nu, 2017, is het zo ver: 

Gloednieuwe animatiereeks Suske en Wiske Junior vanaf maandag 6 november op Ketnet Jr.
In Suske en Wiske Junior nemen de jonge versie van Suske en Wiske kleuters mee uit de realiteit naar prachtige fantasiewerelden. Daar beleven ze telkens weer een spannend avontuur. 
De gloednieuwe animatiereeks is gebaseerd op de Vlaamse klassieker. Misschien is dit voor Standaard Uitgeverij het perfecte moment om ook de strip en boeken van Junior Suske en Wiske weer onder de aandacht te brengen? De primeur is voor het Comics Station Antwerp en zal op maandag 30 en dinsdag 31/10 vier afleveringen tonen. Speciaal voor deze gelegenheid krijgen de 100 eerste bezoekers een gratis Suske en Wiske Junior-fluovest. De bezoekers kunnen ook deelnemen aan tal van activiteiten: zoals de grote slechteriken-zoektocht. 

Als voor
Suske en Wiske jeugddromen uitkomen klinkt er voor ons maar maar één woord……. Hoera! Ook de allerkleinsten kunnen nu genieten van de spannende belevenissen van Junior Suske en Wiske in een knap gemaakte animatiereeks. Wij volgen met veel belangstelling dit geweldige initiatief van WPG Uitgevers en Kenet Jr. - Fam. Vandersteen.
 Suske en Wiske Junior vanaf maandag 6 november op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet Jr. app.

Bekijk hier de eerste beelden: Suske en Wiske Junior
Geen opmerkingen:

Een reactie posten