maandag 5 september 2016

Website in de kijker: striptiek.tv

Deze keer brengen we Striptiek.tv onder aandacht, omdat wij alle initiatieven om de strip in de kijker te zetten alleen maar kunnen toejuichen. 
Door Elias Jonkers.

Striptiek.tv is een online stripmagazine voor en door stripliefhebbers!

Wordt vervolgd was een tv-programma, uitgezonden op AVRO (1983-1993), over tekenfilms en strips. Zij interviewden ook striptekenaars. Jammer genoeg bestaan er nu niet veel programma's meer die strips op de buis brengen. Daar wil Striptiek.tv verandering in brengen.
Striptiek.tv brengt interessante reportages over uitgeverijen, beurzen, veilingen en tentoonstellingen en interviews met scenaristen, tekenaars, liefhebbers... 

De website biedt ook een agenda aan met stripgerelateerde evenementen: beurzen, signeersessies, boekvoorstellingen... Kortom, voor ieder wat wils!

Striptiek.tv is een magazine op maat van de stripliefhebber door een team van gepassioneerde mensen: striptekenaar en bezieler van het project Erwin Van Pottelberge (Winne BergĂ©), verantwoordelijke voor communicatie en online marketing Cindy Van Droogenbroek en vliegende reporter van dienst Gert Fransen. 

Wij blijven Striptiek.tv alvast volgen: wordt zeker nog vervolgd!

http://www.striptiek.tv/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten